Hi , Welcome to my Blog :)

Wednesday, 14 September 2011

kau bukan KAWAN aku lagi , start now :/

(click bg besar)
 (click bg besar)

(clock bg besar)

assallammualaikkum , and bissmillah >.<
*sejak bila aku jadi baik lah ?

Haha , kau bace tak tuh ? Hah dah bace an ? Aku pun tak thu mcm mne nak stating ney , ocay korang bace kan semua tuh ? errrr , aku nak bgthu korang y aku gaduh dengan NAD punca nye dia lah --'' , yekot mcm tuh lah kott ,

kau nak thu kknape dengan ney korang bace enn ? aku takde ckp pun y adek angkt nad tuh merayu dekat aku , saje  buat story sendiri , mcm BHABI , kan aku ckp , kalau apeape jadi dengan korang aku taknak amek tthu , ttbe aku kene apesal ? ehh sial lah jai , ! ttbe name aku di sebut kan , ehh siket pun aku tak BATAK lah nak adek angkt nad tuh , y mandai-2 buat cerita mcm keling ape hal ? Ke kau y nak adek angkt ainin tuh ? lahai kalau kau nak takpayah lah babit kan nama aku ,

Kawan jenis ape kau ney , suka buat cerita kan ? Kau mmg tak suka aku rapat dgn Nad kan ? ape siakk kau ney , start now , kau dah buat cerita semua , ingt senang nak maaf kan ke ? START NOW KAU BUKAN KAWAN AKU , KITA PUTUS KAWAN :') ocay , lepas ney apeape pasal kau aku takkan amek  thu :)

*AKU THU KAU RAMAI KAWAN TP , JANGAN LAH NAK BUAT CERITA BODOH*