Hi , Welcome to my Blog :)

Tuesday, 13 September 2011

hey nad peace :) , aku tak thu ape function aku letak picture tuh dekat post blog aku , tp , y pasti aku nak story pasal sekolah , member and kawan :')
*HAPPY IN SAD
 
Ocay first aku cerita dekat sekolah lahh kan , time tuh dalam pukul 5lebih lah kan , hujan tau , lepat sgt , Haha tanpe membuang masa , aku dengan membe-2 aku pun main hujan  ,tthen sekolah aku banjir , teruk gilaaa XD , holaaaa mmg aku suka :) Mula-2 main hujan then mcm cgk takde , kiteorg pergi main air y banjir tuh haha , Ngnjing-2 budak india xD , Best doeeee , stop :)
Aku balik rumah , mcm bisa , mandi-2 , lepas tuh baru onl , tak sah kalau onl tak  gaduh ! 
comfirm gaduh punya lah , aku gaduh dengan SUHADA ISMAIL , pasal NADHIRA AUDI DENGAN ADEK ANGKT DIA , aku tak thu apeape pun kott ,ttbe name aku naik , comfirm-2 lah aku marah , mcm CB buat BB dengan aku , nad aku tak BATAK tau nak jage adek angkt kau ! Aku tak thu pun y kau dgn adek angktk kau dah PUTUS , ttbe aku y kene , mmg nak cari point aku nak gaduh dgn korang semua kan , ocay tak puashati sgt esok gaduh , 

Aku tak suka gaduh dengan membe sendiri , hbis tuh nak buat mcm mne , senang , tnye sendiri lah dekat adek angkt kau tuh NAD, aku taknak gaduh , tp kalau terpakse sebab ADEK angkt kau , ocay go on , aku on , cuma tak smpai hati je nak gaduh , sebab kau tuh membe aku , aku bukan jenis y suka bergaduh sebab bende remeh-2 ney , aku tak suka  , lagi pun aku tk BATAK pun dengan ainin najiha tuh , dah lah up to you lah nak gaduh dengan aku pasal ADEK ANGKT , 

*KECEWA DENGAN KORANG SEMUA C14*