Hi , Welcome to my Blog :)

Sunday, 10 July 2011

nak kaw yang dulu KAWAN :')

dia ney kawan baikkk aku :) ILOVEYOU . aku bukan nak cerita pasal baik ke tak baik . huh . nad . aku nak bgthu kaw . aku syg kaw gilaa . dia ney selalu kejut kann aku time nak solat  subuh . hihi . tp , aku tak bgon punn kan nad ? hihi . kesian kaw . membezir crdt kaw aje .  kaw selalu kejut aku semua . engt kaann aku solat . kaw betul-2 berubah lepas kaw hilang RASUL kann ? everyday aku pk kaw . rindu kaww nadd . rindu kaw yang mcm dulu . rindu kaw yang suka ketawa. berckp kuatt . yang suka buat orang ketawa . tp , ayam bahan ketawa kita semua kann ? hihih :)


kaw menagis tiap hari kann ? sebab RASUL . ape yang susah sgt kaw nak lupa kann dia . dia syg kaw ke ? dia ade pk kaw ? aku kesian tgok keadaan kaw nad . kaw thu tak ? yang kiteorg semua syg kaw . now kiteorg nak kaw happy mcm dulu . suka ketawa tak berhenti :') ohh missyoudamn nadd . rindu saat semua tuh . rindu gilaa kaw tuh .  nak kaw yang dulu KAWAN  ♥