Hi , Welcome to my Blog :)

Wednesday, 31 August 2011

suhada ismail :')

alalalalalalalalal . awak sgt comel  <3 bole buat kite jatuh hati dekat awak lahh :) syg awak bole  ? :( but tuh dulu kann syg ? kite tak bole pergi jauh kalau takade awak dekat hidup saya :/ tak bole nak bgon sendiri takade awak :(  . Rendu nak hug awak time awak toreh tgan awak :') kannkann time tuh kite gaduh dengan leeza  kann  kite backup awak kann ? sebab kite anggp awak mcm ADEK saya :( . Lepas tuh kite tumbuk pintu dekat tandas kann . Lepas tuh kite pergi jumpe leeza sebab awak , awak tak nmpk kann pengorbanan saya dekat awak ? Kan ?

Ocayy dulu org  suke marah awak kann? Org selalu tuduh-2 awak , org selalu ckp awak ney perampas hak org tp , TAK , awak takpernah buat mcm tuh dekat kita , awak tak pernah sygg :/ . Awak kite nak awak thu y kite syg awak sgtsgt <3 :( 

perggg ! Aku bace nak meleleh siakk air mata aku , tp dah melelh punn . Dia jumpe kaka angkt dia , dia text gune fone aku , aku bace text nyee , die merajuk dengan kakak angkt dia y ney lahh konon nyee . ocayy  aku terima dengan redha , aku terima ape y kau buat dekat aku , aku wall dengan kau , kau tak reply punn kann ? aku redha ,kau buat aku mcm neyyy --' :( aku redha dengan semua neyy , ape y kau buat dekat aku , aku engt . aku engt SUHADA ISMAIL :') , aku tnye kau , kau syg aku ke tak , kau tnye soalan lain , takapa , :(

Aku dah janji kann nak jage kau ? kannkann ? tp , kau ? kau pk  elok-2 , aku mmg tak layak jd kaka y baik untuk kau , aku mmg tak layak nak jagee kau , aku tgok kau dari jauhh . dari jauh lahh jugakk . aku memohon keampunan ape y aku buat dekat kau , and aku bnyak buat salah dekat kau , 
SELAMAT HARI RAYA , MAAF IF AKU BNYK BUAT SALAH 
TAKECARE , ILOVEYOUSOMUCH
SUHADA ISMAIL <3