Hi , Welcome to my Blog :)

Tuesday, 23 August 2011

:)

ohh lame nyee tak update blog :) ney nak ckp . y aku betul-2 benci dia ! tersgt benci . FINNALLY HE SAY HE LOVE ME AS FRIEND . and y duluu-2 pum dia tak pernah syg aku . tp , takpe lahh . bukan jodoh nak buat mcm mne kannkann ? --' REHDO jelahh . act aku still SAYANG kau . dahh stop cerite pasai si capital F . nak cerite pasal nye si capital double - A <3 ohh . aku baru kenal dia . dia sweet sgt . dia baik . mcm ade hati je aku dekat si capital double - A :) nak thu siapa capital double - A .

hah , ney si capital double A :) , haha . ape siakk . dia dah di taken punn . sepet bukan nye layak untuk dia punn , ocayy semenjak dia ade dalam hidup sepet . sepet cair gilee babi dengan dia . ohh diaa mcm faham sepet . dia mcm nak amek thu pasal sepet . haha . lahai jiwang nyee kitee :p hhihi . awak malu nak bgthu awak y kite dah  . . errrr . malu siakk nak bgthu awak . y kite dah JATUH HATI DEKAT AWAK <3 . 
               
                                          p/s : si capital double A ney name dia AIMI ASRAFF :)