Hi , Welcome to my Blog :)

Sunday, 28 August 2011

BORED !

selamat pagi . Di mule kan dengan BISMILLAH :) awwaww<3 . Tadi sahur onl FB , and layan si Ketot tuh . Dia ckp nak skype dengan aku . Tp , dia pergi tydor . bongok kau nyaaahh --' then aku IM dengan Ghafar Razaman . Bebual lahh dengan dia , then dia nak basuh pinggan , basuh baju , jemur kain , Haha . ape siaakk . Then dia offline . Hah ! bosan gileee babeng . Nasib baik ade org gilee si kaki LIKE . Bole IM die . Haha , aku mintak blog dia , aku tgokblog dia bersepah gilee --' . Aku nak buat kann jual mahal , sepakkau nak ? --' then dia pun logout . Aku pun mcm org bangang . Onl FB sorang-2 --' takade siapa nak IM aku . sumpah BOSAN gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .

dah stop pasal bosan :) ney esok dah raye . sebelum itu aku nak mengucap kann selamat hari rayaa maaf zahir dan batinn *ceewwaaahhh ggiittuuhh ><" haha .tp , raye tahun ney mcm tak semangat sgt  lahh kann . Haha , sokeyhh lahh :) asal kann rayee :D , di sini saya ingin mengumumkan bahawa ESOK RAYA <3 :) awwaww <3 shukenyeeeeee :D cccciiiiuummmm siket :-* haha


selamat hari raya dari saya SITI KHADIJAH HANIM :) 
thanks for reading bebehh :D