Hi , Welcome to my Blog :)

Monday, 8 August 2011

batuk BERDARAH

waaaahhh . dah lama kann tak eddit blog . renddu pulak . muahaha :* . hahaha . act aku nak post pasal hidup aku lahh . hari-2 cerita pasal org jee . aku nak cerita pasal aku y tak lama lagi akan meninggal kann dunia ney :')
GUDBYE FRIENDS . GUDBYE MY YOUNGER SISTER . GUDBYE MY SIBLINGS :( . iloveyouallsomuch <3 . hmm . aku ade batuk . aku tak thu knapa batuk aku teruk sgt . smpai batuk berdarah . act aku tak bgthu punn FAMILY aku . aku tkot family aku bwak aku pergi hsptl then dokter ckp aku ade sakit . ohh . aku taknak lahh .  :'( . selalu betuk berdarah ney TB kann ? alahai . nanti mesti rendu korang . hmm . aku selalu tnya kawan y paling aku rapat *serupakelingakutype . aku tnye dia mcm ney . "leeza kalau aku mati mcm mne ? then dia mesti ckp "heish kaw ney mengarut jee" but kalau dah batuk berdarah apa maknenye ? mesti bwak maut kann ? --' byee :(