Hi , Welcome to my Blog :)

Saturday, 27 August 2011


(klick untuk besar)
alololololololololo . Comel nye . Anak siapa ? Anak aku lahh <3 . haha . Kau ade ? Ocay ney first time aku ade anak angkt . Tp , dia ney best lah baik jee :) Syg sgt dekat dia :) ocay y gmbar fisrt tuh aku . aku post dekat wall aku . Gmbr second tuh dia . Haha . Act dia ney org Jb aku pun tak thu mcm mne dia bole pergi KL sane tuh . Tp , takpe lahh kann :) syg Mama nak ckp y Mama syg awak . awwaww . mcm ngade-2 gituh :D hihih  , ocay . Dia ney manje gile babeng lahh kann :) ohh btw aku lupe nak bgthu name die ape . name die NURYUSREENA YUSUFF kott .Haha . Shorry syg mama tak tahu nama Awak <3 :) Haha :) and last i want you to know
ILOVEYOUSOMUCH